20 noiembrie, 2010

Spirijinim dezvoltarea judetului Buzau prin campanii de promovare gratuite

         Judetul Buzau este o locatie tanara din punct de vedere al promovarii turismului. Avand in vedere cat de multi turisti si admiratori si-a castigat intr-un timp atat de scurt judetul Buzau, acesta are un viitor promitator.
        Punctele de atractie turistica sunt deosebit de numeroase si acopera o gama vasta de preferinte pentru turisti. Locuri noi sunt scoase la lumina in fiecare an , bine pastrate si tainuite in timp, atat din teama riveranilor de nu le fi deteriorata zestrea lasata de inaintasii lor, cat si din necunostinta fata de cat de mult poate castiga judetul Buzau pe plan economic din exploatarea lor.
       Un numar insemnat de straini , dar si "fii ai locului", reintorsi aici , au stiut sa aprecieze valoarea turistica a judetului Buzau si au investit in unitati de cazare , complexe de recreere si tratament.
       Se pare ca numarul acestora este in continuua crestere, aceasta si datorita unui plan de investitii din fondurile europene cu privire la reabilitarea infrastructurii. Drumurile si soselele de acces spre punctele turistice, ce brazdeaza frumosul judet, incep sa fie modernizate , e drept intr-un ritm mai lent. Reciproca exista, asa incat, investitorii care asteapta implicatia consiliilor si primariilor locale in asigurarea unei bune functionalitati a bazei turistice , pot chiar ei sa-i convinga pe acestia  ca merita investit in tot ce inseamna Buzaul.
         Exista, in  momentul de fata,  terenuri , case, complexe abandonate si in cele din urma scoase la vanzare. Preturile sunt extrem de mici , avand in vedere , profitul care l-ar putea obtine cei ce ar investi in ele.
         Voi folosi urmatorul spatiu pentru aceste tipuri de oferte.
         De asemenea, ofer consultanta, variante si oportunitati de exploatare turistica a intregii zone, in care este amplasata  respectiva unitate turistica. De asemenea oferim sprijin pentru intocmirea de planuri in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabile.
     









































         







3 comentarii:

  1. Frumos..dar..nu vad Vulcanii Noroiosi.. si ca ei mai sunt doar 2 locuri in Europa..ar mai fi si Statiunea Amara..Lacul fara fund{Lacul Vulturilor}..Tabara de sculptura de la Ciolanu..Mina de petrol de la Sarata Monteoru.. succes

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc!
      Am "adus" aici doar cateva din obiectivele turistice din judetul Buzau. Am mizat pe faptul ca Vulcanii Noroisi sunt foarte mediatizati asa incat, am vrut sa aduc si ceva nou in ochii celor interesati de aceasta regiune. Sunt constienta de importanta rezervatiei geologice si botanice Vulcanii Noroisi si chiar am dedicat o postare intreaga acestei locatii turistice. Nu este prea bine pusa la punct harta acestui site, asa incat este posibil sa nu fi gasit acest material. http://turismjudetulbuzau.blogspot.com/2011/10/vulcanii-noroiosi.html ; http://turismjudetulbuzau.blogspot.com/2011/04/in-pelerinaj-la-sfantul-schit-cetatuia.html ; in acest al doilea link am amintit si despre Tabara de Sculptura de la Magura, dar voi dedica in curand un intreg material acesteia; iar pentru Mina de petrol de la Sarata Monteoru, asemeni, merita ceva in exclusivitate, doar ca momentan nu este deschisa spre vizitare. Lacul Vulturilor, spre rusinea mea nu am in recuzita nici macar o poza, cu toate ca l-am vizitat de cateva ori.
      Stiu ca este departe de a fi ceva la nivel profesional, dar imi dau interesul sa ma perfectionez si sa instig la admiratie tot romanul !
      Inca o data, va multumesc pentru vizita si incurajare !

      Ștergere
  2. Foarte interesant, apreciez initiativa dvs., dar am o mica rugaminte se poate schimba combinatia de culori? Textul oboseste la o citire indelungata.... Poate alta combinatie de culori este binevenita...

    RăspundețiȘtergere