10 noiembrie, 2010

imagini de la Vulcanii Noroiosi si din alte locuri deosebite din imprejurimi

Adăugaţi o legendă

"Ceata albastruie" in drumul spre Picle

Rigole meandrate in crusta argiloasa

Un loc unde singurul puls de viata vine din adancuri

Un cadru desprins, parca, din alt colt al planetei

Vulacanii Noroiosi - Rezervatie geologica cu o intindere de 30 ha

Gazele imping spre suprafata apa amestecata cu argilaCetatuia cu Hramul Sf. Mihail si Gavril (Berca)
Raul Buzau in aval de podul de la Berca
Complex turistic pe malul stang al raului Buzau
Raul Buzau in amonte de podul BercaAceste imagini sunt protejate de drepturi de autor. Orice preluare si folosire fara acordul scris al adminastratorului acestui blog , in formatul prezentat aici sau cel original de pe suportul "98 Obiective turistice" - cd turism Buzau/ Imagini/ Orasul Buzau, atrage dupa sine asumarea riscului de a fi consemnat si raportat catre organele de cercetare penala. De asemenea, aceste acorduri vor fi mentionate in acest blog.

Imagini din Siriu si imprejurimi
Aceste imagini sunt protejate de drepturi de autor. Orice preluare si folosire fara acordul scris al adminastratorului acestui blog , in formatul prezentat aici sau cel original de pe suportul "98 Obiective turistice" - cd turism Buzau/ Imagini/ Orasul Buzau, atrage dupa sine asumarea riscului de a fi consemnat si raportat catre organele de cercetare penala. De asemenea, aceste acorduri vor fi mentionate in acest blog.

09 noiembrie, 2010

Imagini din Pietroasele si imprejurimiAceste imagini sunt protejate de drepturi de autor. Orice preluare si folosire fara acordul scris al adminastratorului acestui blog , in formatul prezentat aici sau cel original de pe suportul "98 Obiective turistice" - cd turism Buzau/ Imagini/ Orasul Buzau, atrage dupa sine asumarea riscului de a fi consemnat si raportat catre organele de cercetare penala. De asemenea, aceste acorduri vor fi mentionate in acest blog.