21 mai, 2013

Iti place acest blog ? Da-i viata, animeaza-l cu visul tau!

             Iubesc ceea ce fac aici, ma bucur enorm cand vad ca oameni din intreaga lume sunt fascinati de peisajele si istoria acestui frumos judet, si sunt coplesita de emotie cand buzoieni plecati din tara imi scriu, multumindu-mi ca si-au revazut, prin intermediul pozelor postate pe acest blog, locurile natale.
           Mi-am propus sa ridic acest blog din linistea si melancolia unei navigari distrate si sa il transform intr-un instrument de reconditionare a emblemei judetene.
           Haideti sa scoatem acest colt de tara din anonimat , sa ne redobandim respectul tuturor fata de scumpa noastra vatra si sa reamintim tuturor importanta,  resursele si potentialul turistic al judetului nostru.
           Oricat de slab si naiv ar fi un om, visul lui poate deveni realitate daca este destul de ambitios si daca ceea ce face porneste din suflet.
           Orice initiativa, opinie, sugestie este binevenita. " O idee mare poate veni de la un om mic !" , cred in acest dicton, asa incat nu va suprimati ingeniozitatea si eliberati visele aici, cu glas tare. Sa incercam sa avem mai multa incredere unul in altul si sa incercam sa lucram in echipa.
           Acestea fiind spuse, multumesc tuturor vizitatorilor mei, celor ce urmaresc fidel postarile mele si in special celor ce si-au rapit din timpul lor si au postat comentarii. Oricat de mare ar fi numarul de vizitatori zilnic, daca nu gasesc un gand scris de la voi, nu ma simt pe deplin implinita sufleteste.
           Va multumesc din tot sufletul si promit sa vin cat de curand cu noutati !
         

3 comentarii:

  1. În această seară de decembrie 2013, am descoperit acest fascinant blog. Cu două luni în urmă, am lansat la şcoala de 8 ani din Ursoaia (la 6,5km. de unde se termină asfaltul de la Bădila) o revistă intitulată "Uscând o lacrimă", precum şi patru volume din ciclul "Bucurii autocreate", ocazie prin care 14 membrii de la Asociaţia "Origini", au ales traseul: Podul Robeşti - Pârscov - Bădila - Sarea lui Buzău - Pălici - Şc. de 8 ani Ursoaia. Cu siguranţă că invitaţii n-au pierdut prilejul de-a se opri la "Sarea lui Buzău" şi la "Surduci". Felicitări pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc domnule profesor Dumitru K. Negoita pentru apreciere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere şi c-o precizare, nu sunt profesor sunt doar autor a vre-o 12 cărţi. O pasiune precum cititul îmi face bătrâneţele frumoase şi luminoase şi, o recomand din tot sufletul tinerilor!

      Ștergere